Till toppen

Stormen Simone

Just nu känner vi av lugnet före stormen. Vi stormtrivs för tillfället och känslorna, om vad som komma skall, stormar över oss. Tror i och för sig att inget kommer hända. Jag känner mig lite blåst. Lär ju bli tittarstorm om meteorologerna haft fel. Jag vill ju bli fångad av en stormvind.

 
1 kommentarer

Körkortstrubbel

 Morgonrock / Calvin Klein / Uppercut.se

Nu är det kanske dags att fixa nytt körkort. Har dragit mig lite från att gå till en fotoautomat och ta en bild då jag alltid blir kalas-kass på bilderna. Man piffar och fluffar och sminkar och borstar. Så hoppar man glad och lycklig in i automaten. Men ut spottar maskinen bilder som ser ut som en galen tant som inte verkat sova på 20 år. Visste ni förresten att första gången jag skulle gå in på krogen med mitt första, alldeles nya körkort, så kom jag inte in. Vakten trodde att jag hade snott någon annans körkort! Han trodde inte på mig när jag sa att det var jag. Kul kväll.
 
Men nu som sagt är det dags. Idag när jag skulle hämta ut sakerna jag beställt så fick jag tvär nej. Jag hade beställt det i mitt nya efternamn, men på körkortet har jag kvar mitt gamla. Så nu har jag 2 veckor på mig att skaffa ett nytt körkort innan de skickar tillbaka mitt paket. Jag säger bara... YAY. Kan man ta fotot själv hemma?
 
2 kommentarer

Nu är det slut

Kom precis hem från City Gross. Damen i kassan säger: Det blir 360 kronor tack. Jag sätter in kortet, och då kom det... Som den käftsmäll jag gått och väntat på ett tag. 

 
Det var bara att rota upp mynten i plånboken och sedan börja plocka bort varor tills jag hade råd att betala. Bort med köttet, bort med mjölken... ja men havregrynen har jag råd med. Nu är det slut! Nu blir det att leva på luft de kommande 4 dagarna.
1 kommentarer